فرم درخواست غرفه بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت خودروی ایران

  • عنوانی که می‌خواهید بر روی غرفه شما نصب شود.
  • The title you want to be written on your stand
  • لطفاً یک مقدار بزرگتر یا مساوی 12 را وارد نمایید .
  • احتراما دستورالعمل مدیریت حراست شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ا که در ۲۳ بند تنظیم گردیده است بمنظور رعایت قوانین و مقررات بحضورتان ایفاد می گردد:
    1- پوشش خانمها تحت هر عنوان (غرفه دار و متصدی) می بایست شامل: مقنعه و مانتوی کاملا اداری و متحد الشکل و با رعایت شرع و عرف اسلامی باشد، لذا استفاده از مانتوهای کوتاه، جلوباز، چسبان و بدن نما، شال و روسری و همچنین آرایشهای خارج از عرف اکیدا ممنوع می باشد.
    ۲- پوشش خانمها و آقایان (غرفه داران خارجی می بایست در داخل غرفه براساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی باشد.
    ۳- هرگونه استفاده از غرفه داران مرد با پوششهای نامناسب که به انحاء مختلف اعم از لباس، مدل موهایی که مبین اشاعه خلاف شئونات اسلامی باشد ممنوع است .
    ۴- استفاده از فیلمها و CD تبلیغاتی و سیستم صوتی با تأیید روابط عمومی و حراست قابل پخش بوده و صدای آن باید محدود به داخل غرفه باشد.
    ۵- نصب هرگونه تجهیزات یا وسایل تبلیغاتی باید با هماهنگی مسئولان ذیربط بوده و در صورت ایجاد مزاحمت برای سایر غرفه داران توسط ستاد حراست از ادامه فعالیت آن ممانعت بعمل خواهد آمد.
    ۶- تعداد افراد حاضر در غرفه (در قالب غرفه دار می بایست مطابق با آیین نامه شرکت سهامی نمایشگاهها بوده و با کارت شناسایی مورد ستاد تایید حراست باشد، لذا میهمانان غرفه حق ایستادن پشت کانترها و جوابگویی به بازدید کنندگان را ندارند.
    ۷- انجام تبلیغات اعم از پخش تراکت، بروشور و CD در محل های خارج از غرفه اکیدا ممنوع می باشد.
    ۸- فروش کالاهای نمایشگاهی در ایام برگزاری نمایشگاه اکیدا ممنوع می باشد.
    ۹- ساعت شروع کار و حضور بازدید کنندگان ۹:۰۰ صبح می باشد، لذا غرفه داران و پرسنل قبل از فک پلمپ یعنی ۰۸:۰۰ صبح می بایست در محل سالن خود حضور داشته باشند.
    ۱۰- مسئولیت حفظ و نگهداری از اموال غرفه در زمان فعال بودن سالنها بعهده مشارکت کننده می باشد.
    ۱۱- برگزاری هرگونه مسابقه، قرعه کشی و یا مراسم متفرقه بدون هماهنگی حراست و روابط عمومی ممنوع است.
    ۱۲- غرفه داران موظفند در ساعات پایانی کار نمایشگاه و قبل از خروج بازدید کنندگان غرفه را ترک ننموده و حداقل تا زمان پلمپ سالن یکی از آنان داخل غرفه حضور داشته باشد.
    ۱۳- حفاظت و مراقبت از اموال شخصی از قبیل: دوربین فیلم برداری و عکاسی ، ویدئو، لب تاپ، تلفن همراه، وجه نقد، اسناد و مدارک، کیف دستی و ... در ساعات کار نمایشگاه بر عهده خود افراد بوده و از قرار دادن آن در کانترها جدة خودداری نمایید.
    ۱۴- در زمان ساخت و ساز و شب چیدمان تا زمان بسته شدن درب سالن حتما یکنفر از افراد غرفه جهت حفاظت و نگهداری از اموال می بایست داخل غرفه حضور داشته باشد.
    ۱۵- در صورت بروز هرگونه حادثه از قبیل: سرقت، مزاحمت افراد، آتش سوزی، درگیری و ... مراتب را سریعا به مدیر سالن یا پرسنل ناجا و انتظامات مستقر در سالن اطلاع دهید.
    ۱۶- هنگام باز نمودن درب ها در بدو ورود به غرفه در صورت رویت هرگونه سرقت، شکستگی و ... در اولین فرصت و قبل از ورود بازدید کنندگان (بین ساعت ۸:۰۰ تا ۸:۳۰ ( مراتب را بصورت گزارش کتبی به مدیر سالن و نیروی حفاظت فیزیکی اطلاع دهید.
    ۱۷- نگهداری و استفاده از وسایل قابل اشتعال از قبیل: هیتر، سیگار، مخزن گاز، شمع و چراغها و ابزار آتش افروز در داخل غرفه اکیدا ممنوع می باشد
    . ۱۸- از خرید غذا از ویزیتورهای فاقد کارت شناسایی و غیر مجاز بدلیل مسایل بهداشتی و ملاحظات امنیتی جدا خودداری کرده و در صورت نیاز به تهیه غذا از بیرون مجموعه می بایست قبلا با درخواست کتبی و تایید مجری و مدیریتهای ذیربط انجام گیرد.
    ۱۹- در ایام ساخت و ساز و تخریب غرفه ها ورود هرگونه خودروی سواری به مجموعه ممنوع بوده و در ایام مذکور تنها خودروهای باربری اجازه فعالیت را دارند، ضمنا در صورت توقف بی مورد، خودرو با لیفتراک به بیرون منتقل می گردد.
    ۲۰- خروج هرگونه کالا بغیر از موارد مندرج مستلزم ارائه برگه مجوز خروج کالا می باشد.
    ۲۱- چنانچه غرفه مربوطه در فضای باز قرار دارد حفظ و حراست آن در طول شبانه روز بعهده مشارکت کننده بوده لذا از نخستین روز برپایی نمایشگاه نسبت به هماهنگی با پیمانکار مربوطه و استقرار نگهبان شب اقدام نمایید.
    ۲۲- از همراه داشتن وسایل ممنوعه از قبیل: اسلحه، بیسیم، واکی تاکی، دستبند و ... اکیدا خودداری کنید.
    ۲۳- غرفه داران می بایست از انجام هرگونه تشنج و جوسازی که موجبات بی نظمی در محیط نمایشگاه بین المللی شود پرهیز نمایند در غیر اینصورت حراست مجموعه مجاز به تعطیلی غرفه خاطی بوده و غرفه دار حق اعتراض در مراجع قضایی را از خود سلب می نماید.

  • 1- حداقل متراژ غرفه‌های داخل سالن 24 متر مربع و خارج سالن 36 متر مربع میباشد. 2-تحویل غرفه تنها در صورت تسویه کامل و پس از اخذ برگه تسویه حساب از ستاد برگزاری نمایشگاه امکان پذیر میباشد. 3-مسئولین غرفه در ایام برگزاری می‌بایست 30 دقیقه قبل از شروع و پس از خاتمه ساعت کاری نمایشگاه در غرفه‌های خود حضور داشته باشند.در طول این مدت و ساعات کاری نمایشگاه امنیت و وقوع هر حادثه‌ای در داخل غرفه به عهده مشارکت‌کننده بوده و نمایشگاه و برگزارکننده هیچگونه مسئولیتی در این قبال نخواهند داشت. 4-مشارکت کننده حق واگذاری غرفه به غیر را ندارد. در صورت مشاهده از فعالیت غرفه جلوگیری به عمل خواهد آمد. 5-مشارکت کنندگان در صورت غرفه سازی بایستی حداکثر تا 10 روز قبل از شروع نمایشگاه نسبت به تکمیل فرم‌های غرفه‌سازی و اخذ تاییدیه نقشه غرفه آرایی و اعلام نام پیمانکار ساخت غرفه‌ی خود به مدیریت نمایشگاه و ستاد برگزاری اقدام نمایند. استفاده از غرفه‌های خودساز(غرفه‌های بدون سازه و تجهیزات نمایشگاهی)مشمول مقررات خاص بوده که پیمانکار ساخت غرفه موظف به رعایت آن میباشد. 6-حفظ و رعایت شئونات و پوشش اسلامی برای آقایان و بانوان الزامی میباشد. 7-نظافت داخل غرفه بعهده مشارکت کننده محترم میباشد. 8-مشارکت کنندگان می‌بایست در محدوده تعیین شده‌ی غرفه،نسبت به چیدمان غرفه‌های خود اقدام نمایند.تعرض به محدوده راهروها ممنوع بوده و شامل پرداخت جریمه میباشد، همچنین گذاشتن استند تبلیغاتی در داخل راهروها و فضاهای عمومی سالن اکیداً ممنوع میباشد. 9-ضمناً در صورت امتناع از حضور در نمایشگاه،مبلغ واریزی مسترد نمیگردد. 10-مهر و امضاء این برگه به منزله رویت و تایید فرم‌های پیوست شده اعم از فرم‌ حجاب و قوانین برگزاری می‌باشد. 11-ارائه پروانه تولید یا مدارک ثبت برند تجاری برای غرف الزامی می‌باشد.